Kwaliteit

In onze praktijk staan kwaliteit, goede zorg en aandacht voor uw gebit voorop. Wij besteden veel aandacht aan het op peil houden van deze geboden kwaliteit. Door te blijven ontwikkelen en te innoveren streven wij ernaar met de nieuwste methoden en beste materialen te werken.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn al onze tandartsen lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). In dit register staan enkel tandartsen die doorlopend hun kennis actualiseren en werken volgens algemene praktijkrichtlijnen. Meer informatie kunt u vinden op www.krt.nu.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing). Wanneer u uw dossier opvraagt of wanneer een dossier overgedragen moet worden bijvoorbeeld in verband met verhuizing, kunt u dat per mail bij ons aanvragen.