Tarieven en betaling

Vragen over uw rekening

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Uw afspraak

Het versturen van de rekeningen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan uwnota.nl. Bekijk de betalingsvoorwaarden.

Voor vragen over uw factuur verwijzen wij u naar de website van Infomedics. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de helpdesk van maandag t/m vrijdag tussen 09.00u en 17.00u op telefoonnummer 0900 - 404 94 04 (a 0,35 per gesprek).

Declaraties bij uw verzekering

Indien mogelijk wordt rechtstreeks bij uw verzekering gedeclareerd.

Tarieven

De tandartstarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De actuele tarievenlijst van 2024 is hier rechtstreeks in te zien. U kunt voor behandelingen boven de 150 euro een begroting krijgen.

Weekenddienst en spoedgevallendienst

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons vanaf 8.30 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Indien de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de dienstdoende tandarts. Tijdens de weekenddienst en/of avonddienst dient u de behandeling direct af te rekenen. U kunt bij ons pinnen.